Šport

Svetovno prvenstvo z devetimi Slovenci generalka za Pariz

RTV Slovenija pred dvema urama
V Abu Dabiju se bo v nedeljo začelo svetovno prvenstvo v judu. Tekmovanje bo zadnja velika tekma pred olimpijskimi igrami, zato bo za nekatere služilo za preverjanje forme, za druge pa bo zadnja priložnost za preboj v Pariz. Prijavljenih je 9… »

Slavko Vinčić bo delil pravico na tekmi med Realom in Borussio

Delo pred 1 dnevom
Slovenski sodniki bodo sodili finale lige prvakov na Wembleyju. Slovenski sodniki na čelu s Slavkom Vinčićem bodo sodili finale lige prvakov med Borussio Dortmund in Realom iz Madrida, je objavila na svoji spletni strani Evropska nogometna zveza… »

Dallas po strelskem mrku v zadnji četrtini popustil tudi v obrambi

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Košarkarji Dallasa so imeli na četrti tekmi večino časa pobudo, še v drugem polčasu so vodili za 14, potem pa so povsem popustili v napadu in Oklahoma City je po preobratu izenačil izid v seriji na 2:2 (96:100). Mavericksom bo lahko še pošteno… »

Tudi Dallasove zvezde po poti košarkarskih kolegov

Delo pred 2 dnevoma
Carolina se je izognila izpadu z zmago 4:3 v polfinalu vzhodne konference v NHL proti New York Rangers, Dallas je prmeagal Colorado za vodstvo z 2:1. V NHL se je Carolina izognila izpadu z zmago 4:3 v polfinalu vzhodne konference proti New York Rangers… »

Guček takoj do vozovnice za OI 2024, in to z rekordom!

RTV Slovenija pred 3 dnevi
"Na prvi tekmi tega nisem pričakoval. Izpolnile so se mi sanje. Že ko sem začel trenirati atletiko, sem si močno želel, da bi si izboril olimpijski nastop," je po odličnem teku v Kranju in državnem rekordu na 400 m ovire 48,66 povedal Matic Ian… »

Šeško zadel že na šesti zaporedni tekmi, Leipzig s točko potrdil četrto mesto

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Benjamin Šeško je na tekmi predzadnjega kroga Bundeslige dosegel edini gol za Leipzig, ki je remiziral z Werderjem iz Bremna (1:1). Spodrsljaja ni unovčila dortmundska Borussia. Mainz je odpravil finaliste Lige prvakov kar s 3:0. Rdeči biki so tako… »

Pri Olimpiji razjasnili ozadje spora z nekdanjim trenerjem

Zurnal24 pred 3 dnevi
Ljubljančani so prek uradne spletne strani posredovali natančen pregled nesoglasij z nekdanjim trenerjem Albertom Riero, s čimer želijo javnosti naliti čistega vina in dopolniti dosedanje medijsko poročanje o tej temi. Zapis Olimpije objavljamo v… »

Francoski predsednik z javnim apelom Real Madridu

Zurnal24 pred 3 dnevi
Francoski predsednik Emmanuel Macron je na Real Madrid naslovil prošnjo v zvezi z nastopom Kyliana Mbappeja na prihajajočih olimpijskih igrah v Parizu. Francoski predsednik Emmanuel Macron je izrazil upanje, da bi francoski nogometni zvezdnik Kylian… »

Za Luko Dončićem ena najtežjih tekem v karieri

Dnevnik pred 4 dnevi
Košarkarjem Dallasa je uspelo izenačiti serijo proti Oklahomi v drugem krogu končnice lige NBA na 1:1. Na drugi tekmi so prišli do zmage s 119:110. Najboljši posameznik pri moštvu iz Teksasa je bil Luka Dončić z 29 točkami, 10 skoki in sedmimi… »

Mbappe potrdil odhod iz PSG

Zurnal24 pred 4 dnevi
Francoski velezvezdnik po sedmih letih zapušča pariški klub. Kylian Mbappe je potrdil, da bo po koncu sezone zapustil francoskega prvaka Paris Saint-Germain. Novega kluba ni izdal, že dolgo pa se govori, da bo postal igralec madridskega Reala, poroča… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem