Arhiv novic 27.04.2024

Slovensko veleposlaništvo v ZDA tarča vandalizma

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Slovensko veleposlaništvo v Washingtonu je bilo v petek zvečer tarča vandalizma, pri čemer je storilec poškodoval steklo na oknih in vratih. Organi pregona so moškega že pridržali, njegov nagib pa za zdaj še ni znan. Uslužbenci veleposlaništva… »

Edmonton za vodstvo v seriji napolnil mrežo Los Angelesa

RTV Slovenija pred 17 dnevi
Hokejisti Edmontona so na tretji tekmi uvodnega kroga končnice Los Angeles v gosteh premagali s 6:1 in v seriji povedli z 2:1 v zmagah. Potem ko so Kralji navdušili na drugi tekmi, ko jim je z golom Anžeta Kopitarja v podaljšku uspel brejk, na tretji… »

ČRN SCENARIJ NA NAŠIH CESTAH: Poškodbe so bile za 14-letnika prehude

Regional pred 17 dnevi
V Staršah je ponoči v prometni nesreči umrl 14-letnik, ki je med vožnjo z motornim kolesom v ovinku izgubil nadzor nad vozilom in padel po vozišču. Na kraju so mu nudili prvo pomoč in ga nato odpeljali v mariborski klinični center, vendar so bile… »

Privrženci socialistov na shodu v Madridu pozivali Sancheza, da ostane premier

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Na tisoče privržencev socialistične stranke je pripotovalo iz vse Španije na shod v Madridu, kjer so podprli premierja Pedra Sancheza, potem ko je ta teden osupnil državo z izjavo, da bi lahko odstopil s položaja premierja zaradi preiskave njegove… »

PREDSEDNICA OB DANAŠNJEM PRAZNIKU: "Njihov pogum in odločnost nas navdihujeta in nas spominjata, da smo močnejši, ko smo…

Regional pred 17 dnevi
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je v poslanici ob dnevu upora proti okupatorju izpostavila 27. april kot dan, ko se spominjamo poguma in odločnosti prednikov v boju proti zlu okupatorja. Za demokracijo, človekove pravice, strpnost in… »

Cestni alarm: Na primorski avtocesti in na poti proti Dalmaciji večkilometrski zastoji

Dnevnik pred 16 dnevi
Začetek prazničnega konca tedna pričakovano poteka tudi v znamenju zastojev na cestah. Skoraj desetkilometrski zastoj je med Vrhniko in Uncem proti Kopru, štirikilometrski pa med Uncem in Logatcem proti Ljubljani. Med razcepom Kozarje in Postojno v… »

Slovenci se ne bi selili v tujino, bi pa delali na daljavo za tuje podjetje

Finance.si pred 17 dnevi
Zgolj šest odstotkov vprašanih Slovencev bi delalo v tujini, predvsem zaradi višje plače, konkretne ponudbe za delo in boljših delovnih razmer.… »

Iščejo šestletnika, starši obupano prosijo na pomoč

Zurnal24 pred 16 dnevi
V Nemčiji poteka obsežna iskalna akcija za šestletnim dečkom z avtizmom. Iščejo ga že šest dni. Na severu Nemčije že šesti dan poteka obsežna iskalna akcija za šestletnim dečkom z avtizmom, ki je izginil v ponedeljek blizu mesta Bremervörde… »

Šeško zadel ob pomembni zmagi Leipziga

Zurnal24 pred 16 dnevi
Leipzig tudi z zadetkom Šeška boljši od Borussie Dortmund. Nogometaši Leipziga so v 31. krogu nemškega prvenstva na domači zelenici premagali Borussio Dortmund s 4:1 in naredili velik korak k neposredni uvrstitvi v ligo prvakov za sezono 2024/25… »

Vreme: Ponoči bo precej jasno

Dnevnik pred 16 dnevi
Zvečer se bodo plohe prenehale pojavljati. Ponoči bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, drugod precej jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 9 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem