Arhiv novic 26.04.2024

Cenitev stavbe na Litijski: Tržna vrednost nepremičnine znaša 6 milijonov evrov

Dnevnik pred 17 dnevi
Na ministrstvu za pravosodje so danes prejeli cenilno poročilo za poslovno stavbo na Litijski, ki ga je naročilo Državno odvetništvo. Kot so sporočili, je ocenjena tržna vrednost nepremičnine na dan 28.12.2023 znašala 6 milijonov evrov. Ob… »

Obnova UKC Ljubljana: Tri mesece bomo podirali, kar smo že zgradili

Zurnal24 pred 18 dnevi
Na ministrstvu za zdravje so najprej naročili prenovo UKC Ljubljana brez protipotresne sanacije, v torek so si premislili, poroča Dnevnik. GH Holding, ki ga vodi Blaž Miklavčič, je v torek dobil dopis, naj zmanjšajo oziroma ustavijo aktivnosti na… »

Inšpektorat za delo: Uradnih prijav mobinga ni bilo

Dnevnik pred 18 dnevi
O tem, kaj se dogaja na Inšpektoratu RS za delo, ki ga je v zadnjih mesecih zajel val odpovedi, vrstili pa so se tudi zapisi o domnevnem mobingu, sta spregovorila glavna inšpektorica Katja Čoh Kragolnik, ki poudarja, da uradnih prijav mobinga ni bilo… »

Bojan Križaj se zanima za vlaganja v smučišče Kanin

Delo pred 18 dnevi
Trgovinsko preduzeće Ri-komerc Beograd je izkazalo interes za naložbe na Kaninu in v Bovcu, občina pa o tem ne ve nič. V nadaljevanju preberite: Medtem ko ministrstvi za gospodarstvo in infrastrukturo iščeta rešitev za oživitev smučišča Kanin… »

»Dan upora proti okupatorju obeležuje eno od temeljnih poglavij zgodovine slovenskega naroda«

Mladina pred 17 dnevi
Osrednja državna slovesnost pred sobotnim praznikom. Na osrednji državni slovesnosti pred sobotnim praznikom, dnevom upora proti okupatorju, je predsednik državnega sveta Marko Lotrič dejal, da naj bo ob prazniku živ spomin na narodnoosvobodilni… »

SDS in NSi za ustavno presojo odlokov za referenduma o konoplji in prostovoljnem končanju življenja

RTV Slovenija pred 18 dnevi
SDS in NSi sta napovedala vložitev zahteve za ustavno presojo odlokov o posvetovalnih referendumih glede rabe konoplje in pomoči pri prostovoljnem končanju življenja. Hkrati zahtevata tudi njuno zadržanje do odločitve ustavnega sodišča. Zahtevo za… »

Še ena kolajna za Slovenijo na EP

Zurnal24 pred 17 dnevi
Judoistka Andreja Leški na EP v Zagrebu do brona. Branilka naslova Andreja Leški je na evropskem prvenstvu v judu v Zagrebu osvojila bronasto kolajno v kategoriji do 63 kg. V odločilni borbi je premagala Avstrijko Lubjano Piovesana. Slovenka je… »

Mariborčanke bodo morale še počakati, Kamničanke so še petič zapored najboljše

Delo pred 17 dnevi
Odbojkarice Calcita Volleyja so v četrti finalni tekmi državnega prvenstva s 3:2 premagale Novo KBM Branik in s skupnim izidom 3:1 v zmagah postale prvakinje. Odbojkarice Calcita Volleyja ostajajo najboljša slovenska ekipa. Na četrti tekmi finalne… »

V Gazi 300 kilogramov ruševin na kvadratni meter

Dnevnik pred 17 dnevi
Po ocenah Združenih narodov je v Gazi, kjer Izrael že več kot šest mesecev in pol izvaja vojaške operacije, na kvadratni meter približno 300 kilogramov ruševin, je danes sporočil Pehr Lodhammar iz Službe ZN za boj proti minam (UNMAS). Skupno je… »

Odrasli pri pediatrih, številni otroci in šole pa brez

Delo pred 18 dnevi
Kar 22.600 otrok in mladostnikov nima izbranega zdravnika. Luknje krpajo upokojeni zdravniki, med katerimi so tudi starejši od 80 let. Pediatri Denis Baš, Peter Najdenov in dr. Mojca Juričič so se v imenu 320 pediatrinj in pediatrov ter šolskih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem