Arhiv novic 19.12.2023

Kdo bo športnik Slovenije leta 2023?

SiolNET 19.12.2023
Danes zvečer bo v Cankarjevem domu v Ljubljani prireditev Društva športnih novinarjev Slovenije (DŠNS) Športnik leta 2023 z neposrednim prenosom na Televiziji Slovenija. Ob 20. uri bodo znani nasledniki atleta Kristjana Čeha, smučarske skakalke… »

Arso izdal dve opozorili: "Priporočamo previdnost"

Zurnal24 19.12.2023
Svarijo pred veliko onesnaženostjo zraka, drugo opozorilo predvsem za osrednjo Slovenijo. Na Agenciji za okolje RS (Arso) so danes izdali dve opozorili. V prvem svarijo pred veliko onesnaženostjo zraka. Kot so zapisali, lahko danes in jutri pričakujemo… »

37-LETNIKA UMORIL V STANOVANJU: Truplo odpeljal v gozd, našli so ga sprehajalci

Regional 19.12.2023
Ljubljanski kriminalisti so v večmesečni preiskavi ugotovili, da je bil 37-letnik z območja Ljubljane, ki so ga pogrešali od marca, avgusta pa so našli njegovo truplo, umorjen s strelnim orožjem. Umora je osumljen 38-letni Ljubljančan, ki ga… »

GROZLJIV TRENUTEK HUDEGA POTRESA: Ljudje v boju za preživetje panično bežali iz restavracije (VIDEO)

Regional 19.12.2023
V močnem potresu, ki je v ponedeljek pozno zvečer prizadel severozahod Kitajske, je umrlo najmanj 118 ljudi, več kot 200 je ranjenih. Najhuje je potres z magnitudo 6,2 prizadel provinco Gansu, žrtve in škodo so zabeležili tudi v sosednji Qinghai… »

Računsko sodišče / »Poslovanje študentske organizacije je bilo neučinkovito«

Mladina 19.12.2023
Računsko sodišče je izvedlo revizijo učinkovitosti poslovanja Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOUL) pri zastopanju interesov in pravic študentov ter ocenilo, da je bila ŠOUL pri tem neučinkovita. Računsko sodišče je po reviziji… »

Pred preiskovalno komisijo vodilni vsaj osmih marketinških agencij

Delo 19.12.2023
»Ne vidim razloga, zakaj ne bi mogli zaslišati nekoga, ki je v okviru pristojnosti te komisije,« pravi Tamara Vonta. Nova predsednica parlamentarne komisije, ki preiskuje sume nezakonitega financiranja političnih strank, Tamara Vonta je napovedala, da… »

Ugotovili nepravilnosti pri nadzoru nekdanjega ravnatelja in trenerja

Delo 19.12.2023
Minister Boštjan Poklukar je odredil nadzor, ki je ugotovil nepravilnosti pri delu Policijske postaje Radovljica. Javnost je letos pretresla novica, da naj bi ravnatelj osnovne šole in trener smučarskih tekov kot skrbnik mladoletnih oseb na območju… »

Zelenski: Vojska želi mobilizirati do pol milijona Ukrajincev #vŽivo

SiolNET 19.12.2023
Ukrajinska vojska želi mobilizirati več sto tisoč Ukrajincev za bojevanje proti ruski invaziji, je na današnji letni novinarski konferenci dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Ob tem je zatrdil, da je Ukrajina dosegla veliko zmago proti… »

Državni svet izglasoval odložilni veto na zakon o interventnih ukrepih na področju zdravstva

RTV Slovenija 19.12.2023
Državni svet je z 20 glasovi za in osmimi glasovi proti izglasoval odložilni veto na zakon o interventnih ukrepih na področju zdravstva. Državni zbor bo moral o zakonu odločati še enkrat. Besedilo zakona v celoti (PDF) Zakon o interventnih ukrepih… »

SZS povlekla veliko potezo, na sceno se vrača legenda

Zurnal24 19.12.2023
Vodilni možje krovne smučarske zveze se nadejajo, da bodo s pomočjo legendarnega smučarja, ki bo na položaju nasledil Grego Koštomaja, uspeli rezultatsko krivuljo spet obrniti navzgor. Vodstvo panoge za alpsko smučanje se je pred Zlato lisico v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem