Arhiv novic 03.09.2023

Znana tekmica Slovenije v četrtfinalu

Zurnal24 03.09.2023
Slovenija v četrtfinalu proti Kanadi. Slovenski košarkarji bodo po visokem porazu proti Nemčiji (71:100), prvem na letošnjem svetovnem prvenstvu, v sredinem četrtfinalu v Manili igrali proti Kanadi, ki je z 88:85 izločila branilce naslova iz… »

Rusi spet napadli kraj, ki je velik trn v peti Moskvi

SiolNET 03.09.2023
V ruskem napadu z brezpilotnimi letalniki v regiji Odesa na jugu Ukrajine, ki je bil usmerjen proti pristaniški infrastrukturi na Donavi, sta bila ponoči ranjena dva civilista, so danes zjutraj sporočile obrambne sile južne Ukrajine. Pri tem so… »

PSG prerešetal mrežo Lyona, sladka zmaga Luke Elsnerja

SiolNET 03.09.2023
Slovenski trener Luka Elsner je z Le Havrom dočakal prvo zmago v tej sezoni. V Normandiji je s 3:0 premagal Lorient, vse zadetke pa so njegovi varovanci dosegli v drugem polčasu. Lille, s katerim se bo Olimpija merila v skupinskem delu konferenčne… »

Planinko ugriznila kača, pes onemogel, ker ga je pičila žuželka

Zurnal24 03.09.2023
V gorah se je od sobote zjutraj zgodilo šest nesreč, pri katerih je bila zaradi zahtevnosti terena ali nujnosti reševanja potrebna helikopterska pomoč. Letalska policijska enota je med drugim rešila jadralnega padalca, izgubljena pohodnika, plezalko… »

Svetovni prvak obležal na stezi, dirka prekinjena

Zurnal24 03.09.2023
Bagnaia po padcu v Barceloni v bolnišnici na dirkališču. Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Francesco Bagnaia je v prvem krogu dirke v Barceloni grdo padel in so ga morali prepeljati na pregled v bolnišnico na dirkališču. Preizkušnjo za… »

Trije slovenski kolesarji ranjeni v prometni nesreči

Zurnal24 03.09.2023
V prometni nesreči v bližini italijanskega Tržiča ranjeni trije slovenski kolesarji. Na cesti med italijanskim Tržičem in Gradežem je popoldne na območju Škocjana ob Soči avtomobil zbil tri kolesarje, ki so bili v nesreči ranjeni, eden huje. Po… »

Volkovi z Wall Streeta: bitcoin ETF ne bo podražil kriptovalut čez noč

Finance.si 03.09.2023
Vlagatelje na Wall Streetu skrbijo napovedi za kitajsko gospodarstvo, pod drobnogledom je tudi trg kriptovalut… »

Šeško z dvema zadetkoma v Berlinu potrdil gladko zmago Leipziga

RTV Slovenija 03.09.2023
Benjamin Šeško je na stadionu An der Alten Försterei v Berlinu vstopil v igro v 75. minuti. Z dvema zadetkoma je potrdil zmago Leipziga. Na zadnji tekmi 3. kroga Bundeslige je bil udeleženec Lige prvakov Union Berlin nemočen proti rdečim bikom… »

Tajvan dosegel tajfun, evakuiranih več tisoč ljudi

Dnevnik 03.09.2023
Tajvan je danes prizadel tajfun Haikui, ki je s seboj prinesel močan veter in obilne padavine. Oblasti so na otoku že pred njegovim prihodom danes odpovedale 200 domačih letov ter ustavile železniške in trajektne povezave. Z ogroženih območij so… »

"VESOLJNI POTOP" NA FESTIVALU BURNING MAN V ZDA: V blatu ujetih na tisoče ljudi, ena oseba je umrla (FOTO, VIDEO)

Regional 03.09.2023
Več kot 70.000 udeležencev alternativnega festivala Burning Man je obtičalo v puščavi Black Rock v ameriški zvezni državi Nevada, ki se je zaradi silovitega neurja z močnim dežjem spremenila v blato. Oblasti so ljudi pozvale, naj varčujejo z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem