Arhiv novic 17.02.2020

Pustne šeme vseh oblik in velikosti, vabljene na Kamniški karneval!

Domžalec 17.02.2020
»Trili-li ,trili-li, ali veste kdo smo mi, tralala-tralala, pustne šeme smo haha.« Pustni torek je v Kamniku že tradicionalno rezerviran za Kamniški karneval, na katerem se bodo pustne maškare v sprevodu sprehodile skozi ožje mestno središče… »

Kdo to počne? Čez vikend po Domžalah odlagali gradbene odpadke

Domžalec 17.02.2020
Včeraj smo na našem portalu poročali, da je zaenkrat še neznana oseba na makadam parkirišču pri Tuš centru v Domžalah odložila gradbene odpadke. Občanke in občane je pogled na neprimerno odložene odpadke razumljivo razburil, saj ne podpirajo… »

Odvoz kosovnih in nevarnih odpadkov – pomlad 2020

Domžalec 17.02.2020
Javno komunalno podjetje Prodnik dvakrat letno organizira odvoz kosovnih in nevarnih odpadkov. Objavljamo urnike spomladanskega odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov v občinah Domžale, Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče. Akcija odvoza kosovnih odpadkov… »

Helios Sunsi v polfinalu Pokala Spar klonili proti kasnejšim prvakom

Domžalec 17.02.2020
Helios Sunsi so še drugo leto zapored pokalno tekmovanje končali na predzadnji stopnički, letos so morali v polfinalu priznati premoč kasnejšim zmagovalcem, Kopru Primorski. V Športni dvorani Kodeljevo, v Ljubljani, se je pretekli vikend odvijal… »

Težkoatletski klub Domžale prevzel vodstvo v državnem prvenstvu!

Domžalec 17.02.2020
V Kranju je domači klub X Gym na tekmi ekipnega državnega prvenstva v olimpijskem dviganju uteži gostil Težkoatletski klub Domžale in Jeklo iz Ljubljane. Po jesenskem delu je prvo mesto v državnem prvenstvu zasedala KDU Olimpija. Ekipa TAK Domžale… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Vinjena in prehitra trčila v drogova javne razsvetljave

Domžalec 17.02.2020
Domžalski policisti so imeli minuli teden v postopku več voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola, med njimi sta bila dva voznika samoudeležena v prometni nesreči, saj sta zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozili in trčila v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem